Udskiftning af vinduer

Kvalitetsarbejde igennem mange år – vi klarer din udskiftning af vinduer og døre!

Hos Mejlby Tømrer og Snedkerforretning ApS har vi udført tømrerarbejde i høj kvalitet i mere en 80 år. Vi tilbyder alt inde for traditionelt tømrerarbejde. Vi arbejder med både små og store opgaver – alt lige fra skiftning af et enkelt vindue til en hel facaderenovering af en større ejendom.

Vi kommer gerne i blandt andet Aars, Støvring, Hobro, Randers, Viborg, Hadsund og Aalborg samt mange andre steder.

Vi tilbyder bl.a.:​

  • Tagkonstruktioner
  • Montering af vinduer​ og døre
  • ​Udskiftning af vinduer og døre
  • Gipsarbejde
  • Montering af køkkener
  • ​Døre og vinduer efter mål

Vi står for udskiftning af døre og vinduer i hele hjemmet

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise i, at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, når du skal have lavet udskiftning af vinduer og døre. Derfor tør vi godt love dig en fremtidssikret kvalitetsløsning. Vi er med dig hele vejen fra den første tanke til monteringen.

Hvorfor skifte?

Vinduer og døre betyder meget for husets energiforbrug, og du kan påvirke både miljø og din egen økonomi negativt, hvis de ikke er tætte. Hvis du har ældre vinduer og døre, eller der ikke er isoleret tæt rundt om vindues- og dørrammen, kan det resultere i store varmetab. Derfor er det en yderst vigtig del af den generelle energioptimering af din bolig. Derudover kan udskiftning af indvendige døre give huset et kæmpe løft, fx hvis I planlægger at sælge det i den nærmeste fremtid.

Professionel rådgivning om udskiftning af døre og vinduer

Vi kommer gerne ud og kigger på dine vinduer og/ eller døre og tager mål til hver enkelt, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud på udskiftning. På denne måde sikrer vi, at du får dine vinduer efter passende mål. Samtidig kan vi rådgive dig omkring materialer og farve, inden vi starter udskiftning af døre og vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Som du kan læse dig til, tilbyder vi mange forskellige services, og derfor er vores priser også meget varierede, alt efter om det er et lille eller stort projekt, du går og drømmer om. Derudover er udskiftning af vinduer og døre meget afhængig af de materialer, du ønsker, vi benytter. Vi vil dog altid gøre vores bedste for at sammensætte et godt tilbud med en skarp pris, så snart vi har hørt mere om din opgave.

Kontakt os, når du skal have nye vinduer

Du kan trygt ringe til os, hvis du har brug for nye døre eller vinduer. Vi udfører alle typer af opgaver, store som små, og vi hjælper gerne med projekteringen, så hele forløbet foregår problemløst og smidigt.

Du kan altid ringe til os på tlf. 20 89 96 94 eller e-mail: Mejlby.toogsne@gmail.com