Tagarbejde

Vi tilbyder renovering af de fleste tagtyper ​

Er det blevet tid til renovering af dit tag eller udskiftning? Så kan du få professionel hjælp lige her. Hos Mejlby Tømrer og Snedkerforretning ApS laver vi smukke og holdbare renoveringer i høj kvalitet. Vi laver alt fra små skure til de støre villaer eller den store hal. Vi kommer primært i blandt andet Aars, Støvring, Hobro, Randers, Viborg, Hadsund og Aalborg, men kommer også gerne andre steder. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for diverse former for tagarbejde. Vi kan derfor varetage enhver opgave på området. Hos os er du altid garanteret løsninger af høj kvalitet til en så god pris som muligt. Vi står klar til at hjælpe alle slags kunder med enhver form for husrenovering.
Vi kan blandt andet tilbyde:​

  • Ombygning
  • ​Tagrenovering
  • Køkkenrenovering
  • ​Nye gulve og lofter
  • Udskiftning af køkken
  • Totalrenovering af hus
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • ​Anden type renovering af hus

Vi lægger altid vægt på at have en god dialog med kunden under hele forløbet i forbindelse med renovering af hus. Dermed kan vi sikre, at vi rammer plet og opfylder dine ønsker i første omgang.​

Hvad koster Tagarbejde?

Vores priser for tagarbejde afhænger af mange forhold, herunder f.eks. behovet for efterisolering. Der kan også være tale om større eller mindre reparationer, og valget at tag. Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet, uanset om vi skal løse en større eller mindre opgave. Du kan derudover være sikker på, at vi altid overholder alle vores aftaler. Det vil sige, vi kommer til tiden, og vi holder os inden for det aftalte budget. Hos os kan du altid få kompetent rådgivning og gode råd om din opgave. Derved er du sikker på, at vi sammen finder den løsning, som er den mest ideelle til dig. Du må med andre ord aldrig holde dig tilbage med at stille os spørgsmål – vi besvarer stort og småt
under hele processen.

Få et uforpligtende tilbud på dit tag

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker til dit tag hos dig. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår taget og dine ønsker, før vi sender et uforpligtende tilbud. Måske kan vi finde en billig løsning. Du kan ringe til os på telefon: 20 89 96 94 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail: mejlby.toogsne@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.