Nybyggeri

Nybyggeri

Nybyggeri lavet med fokus på detaljerne. Skal du i gang med en form for nybyggeri? Så står vi altid klar til at hjælpe dig. Hos Mejlby Tømrer og Snedkerforretning ApS Har vi fokus på alle detaljerne, når vi opfører nye huse, hvorfor vores nybyg altid kendetegnes ved den høje kvalitet. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner. Vi bygger huse i blandt andet Aars, Hobro, Støvring, Randers, Viborg, Aalborg og Hadsund samt mange andre steder. Har du brug for et kompetent byggefirma i et af disse områder, så bør du altså ikke tøve med at kontakte os.

Vi er et professionelt firma, som har en mangeårig erfaring i branchen. Derfor står vi klar til at hjælpe mange forskellige kunder, som drømmer om at bygge nyt. Vi er i stand til at varetage mange former for nybyggeri.

Varetager de fleste byggeopgaver

Vi udfører mange former for nybyggeri, Det som underentreprenør men kan i visse tilfælde også tilbyde hovedentrepriser, hvor vi varetager alle byggeopgaverne. Vi indhenter dermed alle de nødvendige tilbud og sørger endvidere for koordineringen af håndværkerne under selve byggeriet. Du slipper således for at skulle bekymre dig om kontakt og koordinering af de forskellige, da vi klarer det hele for dig og dermed garanterer et succesfuldt forløb. Vi står gerne for hovedentreprisen ved mange forskellige opgaver.

Vi går meget op i at fastholde den gode dialog med kunden under hele forløbet, hvor vi løbende forventningsafstemmer med dig samt holder dig velinformeret. Derved er vi sikre på, at vi opfylder alle dine ønsker, og at du altid er opdateret på, hvor langt vi er i byggeprocessen.

Hvis du har brug for kompetent sparring eller gode råd før, under eller efter projektet, så er du altid mere end velkommen til at trække på os. Vi vil gerne være din professionelle sparringspartner, så vi kan sikre dig, at du altid får den løsning, som imødekommer dine ønsker bedst muligt.