Profil

Vi håber du finder den information du søger. Vi er et gammelt men moderne firma der udfører alle typer af opgaver, hurtig og problemfrit. Vi udfører vores arbejde som tømrer i Mejlby og omegn, og kan efter aftale også udføre arbejde rundt omkring i Jylland. Du kan læse mere om os og vores kompetencer ved at vælge i menuen.
Vi udfører vedligeholdelsesopgaver, forsikringsskader, døre / vindues udskiftning samt total entrepriser. Vi er en fornuftig virksomhed med flere års erfaring indenfor faget. Vi lægger en stolthed i vores arbejde, og udfører opgaverne til tiden. Alle opgaver bliver altid gennemgået i detaljer således at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser for nogen af parterne.
Vi har god erfaring indenfor langt de fleste områder, og derudover har vi samarbejdspartnere som har ekspertise på flere specielle områder. Vi følger alle gængse regler, og vægter sikkerhed og kvalitet højt.

Historien kort om Mejlby tømrer og snedker

Tømrer snedkerfirmaet blev stiftet af Anders Fredriksen tilbage i 1932. Anders Fredriksen byggede huset Hvidkildevej 28 i Mejlby hvor firmaet blev drevet fra i mange år. Så i 1946. overtog sønnen Karlo Fredriksen virksomheden som han drev videre fra kældrene på Hvidkildevej Så i 1960. overtog Frode Christensen firmaet og drev det også fra kælderen på

Hvidkildevej til han købte huset på Mejlbyvej 105. hvor firmaet fik et stort og rummeligt værksted. Så i 1993 overtog Hans Jørgen Randrup firmaet som han fortsat kørte videre fra Mejlbyvej til tiden, var inde og han flyttede det hele hjem til sig selv på Kjemtrupvej 13. I 2019 kom Hans til mig Asger Christensen og spurgte om ikke jeg ville købe snedker maskinerne så han kunne trække sig tilbage og få sin efterløn. Så den 1 januar 2020 overtog jeg firmanavnet og købte ikke kun maskinerne men fik navnet med. I dag holder firmaet til på Kjemtrupvej 26 hvor jeg selv bor.

Kort om mig

Jeg hedder Asger Kjær Christensen og er fra 1992 og er født og opvokset på Enshøjvej i Mejlby. I 2007 var jeg i en uges praktik i firmaet ved Hans. Og i 2009 var jeg så heldig at få en læreplads ved Hans Randrup og blev udlært i 2013. Efterfølgende har jeg vært ved et par andre større tømrerfirmaer. Har i den tid arbejdet i store dele af Danmark og prøvet lidt af hvert fra nybyg, etagebyggeri, industri byg og større renoveringsopgaver.